torsdag 5 november 2009

Another day goes by..

Hehe, dagens i-landsproblem måste vara antirynkbehån!
http://www.aftonbladet.se/wendela/article6073613.ab

Jag måste också passa på att kommentera den så kallade MUF-skandalen. Så vitt jag vet har det här pågått i många år så det är inte någon större grej. Man måste dock fråga sej hur dom har lyckats hålla det flytande under alla dessa år. Och det är ett riktigt lågt sätt att skaffa medlemmar: "Välkommen oavsett ålder. Gratis fest och tillgång till sprit. Du får iofs inte rösta och du vet och bryr dej antaligen inte om vad vi står för men kom igen, bli MUF-are idag (läs; ikväll)!"

Idag har jag mått riktigt hyffsat faktiskt. Tagit det lugnt och fått städat lite grann. Träffat Alle och vi lagade en riktigt najs middag! Trevligt med sällskap :) Imorgon kommer Ullis ner också, om ryktet stämmer. Kanske man mår tillräckligt bra för att hinna träffa henne någon timme under helgen. Skulle egentligen ha mysmiddag med lite folk från jobbet imorgon men alla har lyckats dra på sej någon åkomma. Riktigt trist men det vi får lyckas hitta ett nytt datum.

Dags för lyxfällan. Underligt hur underhållande det kan vara att ta del av andras olycka. Men man kan ju alltid inbilla sig att man ser det under "förebyggande" för sej själv och för att det alltid verkar sluta relativt lyckligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar